danderyd-residence-by-franson-wreland (1)

Franson Wreland studio designed the Danderyd Residence located in Djursholm near Stockholm Sweden.

The house has a subtle entrance facade with a structure that grows in a westerly direction down a gentle slope.

From the entrance door you have a straight 28 meter long visual connection through the house. The volume has an L – shape leaving an inner corner facing the south.

danderyd-residence-by-franson-wreland (2) danderyd-residence-by-franson-wreland (3) danderyd-residence-by-franson-wreland (4) danderyd-residence-by-franson-wreland (5) danderyd-residence-by-franson-wreland (10)danderyd-residence-by-franson-wreland (8)danderyd-residence-by-franson-wreland (7)danderyd-residence-by-franson-wreland (6) danderyd-residence-by-franson-wreland (9)    danderyd-residence-by-franson-wreland (14)    danderyd-residence-by-franson-wreland (11)   danderyd-residence-by-franson-wreland (17)danderyd-residence-by-franson-wreland (16) danderyd-residence-by-franson-wreland (15)

 

[via fransonwreland]

 

Leave a reply