house-studio-by-studioata (1)

Italian architecture firm Studio Ata have designed the renovation of this minimalist Home Studio Apartment located in Via Bertola, Italy that was completed in 2007.

house-studio-by-studioata (2) house-studio-by-studioata (3) house-studio-by-studioata (4) house-studio-by-studioata (5) house-studio-by-studioata (6) house-studio-by-studioata (7) house-studio-by-studioata (8) house-studio-by-studioata (9) house-studio-by-studioata (10) house-studio-by-studioata (11) house-studio-by-studioata (12) house-studio-by-studioata (13) house-studio-by-studioata (14) house-studio-by-studioata (15) house-studio-by-studioata (16) house-studio-by-studioata (17) house-studio-by-studioata (18) house-studio-by-studioata (19) house-studio-by-studioata (20) house-studio-by-studioata (21) house-studio-by-studioata (22) house-studio-by-studioata (23) house-studio-by-studioata (24) house-studio-by-studioata (25) house-studio-by-studioata (26) house-studio-by-studioata (27) house-studio-by-studioata (28) house-studio-by-studioata (29) house-studio-by-studioata (30) house-studio-by-studioata (31) house-studio-by-studioata (32)

Description by Studio Ata:

In the heart of Turin, just a short walk from Piazza Castello, in a building 800, there was a flat characterized by a thick wall plug that bisected the space.
From the compositional point of view, the service rooms were backing the structural heart of the apartment and thought of as a kind of “thickening” of the bearing wall, freeing the day room and the sleeping area to the east to the west.

 

Photos courtesy  Beppe Giadino

 

Leave a reply