Awesome Invisible Viewing Cabin in Scotland National Park

Strathclyde University architecture students Angus Ritchie and Daniel Tyler designed and constructed ‘The Lookout’, a cubic and reflective structure located at the Loch Lomond and Trossachs National Park in Scotland. The architects used hard wood and birch ply to create the nature-viewing box while mirrored stainless steel on its exterior was used to achieve the ‘invisible effect’. Two benches are placed inside the cabin wherein visitors can choose from a single or double seats to enjoy the view of the park and be closer to nature.

Awesome Invisible Viewing Cabin in Scotland National Park2 Awesome Invisible Viewing Cabin in Scotland National Park3 Awesome Invisible Viewing Cabin in Scotland National Park4 Awesome Invisible Viewing Cabin in Scotland National Park5 Awesome Invisible Viewing Cabin in Scotland National Park6

[via designtaxi]

 

Leave a reply