case-house-by-jun-igarashi-architects (1)

Jun Igarashi Architecture studio have designed the Case House located in the city of Sapporo, in northern Japanese island of Hokkaido.

Built on a limited space of 50 squarre meters, the house is essentially a simple cube with interior lofts made of wood. A number of steel wires were installed around the exterior for climbing plants that would eventually envelope the house.

case-house-by-jun-igarashi-architects (2) case-house-by-jun-igarashi-architects (3) case-house-by-jun-igarashi-architects (4) case-house-by-jun-igarashi-architects (5) case-house-by-jun-igarashi-architects (6) case-house-by-jun-igarashi-architects (7) case-house-by-jun-igarashi-architects (8) case-house-by-jun-igarashi-architects (9) case-house-by-jun-igarashi-architects (10)

[via ignant]

 

Leave a reply